Nähä!

Ingen fiskelycka i den stora shoppingdammen. Jag trodde jag skulle få sönder av trötthet, måste börja sova om nätterna igen. Halv fem är ingen bra tid att vakna på om man ska klara av att handla julklappar i Stockholm city fem dagar innan jul. I eftermiddagsrusningen.

Vi beställde mat från Mathem, för första gången på säkert ett år, maken tog emot varorna eftersom han varit hemma och "vobbat" idag. Bland annat sex knippen färsk grönkål. Hela lägenheten luktar nu prutt. Grönkålsprutt. Hur ska jag kunna somna gott nu..?


Det finns plus och minus

Fördelen med att leta julklappar på PUB är att det är väldigt luftigt. Nackdelen (x2) är att jag inte hitta något, och att allt jag skulle kunna tänka mig är snordyrt.

Projekt Jul 2012 fortsätter.


Helvetesförkylningen

Hosta tills man nästan kräks, täppt i näsan och allmänt hängig. Jag ser fram emot två veckors julledigt.

Bra beslut tagna idag. Men ack så mycket mer jag borde ha hunnit med...

Och ni då? Peppade på julfirande?


Lördag, i ottan

Vad hände med min superförmåga? Jag har ju varit den som kunnat sova 17 timmar i sträck. Nu vaknar jag alldeles för ofta redan kring 06 även på helgerna, ligger vaken om nätterna och har ibland lite svårt att somna.

Kan ju inte ens skylla på dottern, att jag vaknar så tidigt, hon är ju en fullfjädrad sjusovare precis som sin pappa.

Bara att känna sig besegrad och gå upp nu då? För nog finns det saker att göra istället för att ligga kvar i sängen och hoppas på att somna om...


Höjden av lyx

Läste senaste numret av Mama i ett svep (nästan, bara avbrott för nattning och läsa bok), satt i köket med tända ljus, en kopp te och en bit ostkaka med blåbärssylt. Så otroligt avkopplande!

Nu ska jag sova bort min jobbiga förkylning och drömma söta drömmar om julbestyr som går enligt planerna... :)


RSS 2.0