Oj! Länge sedan det uppdaterades här!  Vad...

img_0399 (MMS)

Oj! Länge sedan det uppdaterades här!  Vad har jag att skylla på? Massor av jobb bland annat, och sedan har jag varit på kurs i Boston, en vacker stad men tyvärr inte så bra shopping som jag hoppats på. Kom dock hem med den här tjusiga väskan från Aldo, samt en plånbok och lite annat smått och gott. Mindre än 5 veckor kvar till SEMESTER, längtar ni lika mycket som jag efter sol, bad och långa lediga dagar?


Lite dagen efter och saknar familjen

Igår var jag ute på krogen med tjejkompisar för första gången på ca 3 år. Det har inte hänt sedan innan jag träffade maken faktiskt. Visst har jag gått ut men det har varit i sällskap med maken och andra, och framförallt har vi inte varit ute och slarvat till småtimmarna!
Men det var himla trevligt, vin, sång och dans. Sedan hamnade vi på Patricia, vilket var sisådär. Nästa gång, har vi redan bestämt, ska vi hålla oss hemma hela kvällen, hemmafester blir allra bäst! Och så slipper man betala 140 kr i inträde, köa till toan och ha hörseln i behåll när man kommer hem. Jag kanske börjar bli gammal ändå? Men näe, jag slutade gilla krogen när jag var runt 20, det är klart överskattat att gå ut på 5-ställen och klubba. Dessutom blir man ju fasligt trött efteråt...


Imorgon kommer min älskade familj hem igen! Jag ska möta upp dem på centralstationen och bara pussa å krama på maken och dottern tills de blir less på mig!

En bekant till mig postar på Facebook att hon är med i en "utmaning" som heter 60x60, dvs att i 60 dagar utföra någon fysisk aktivitet i 60 minuter. Jag tycker det låter toppen och är jättepepp på att haka på det! Någon annan där ute som hört talas om 60x60 och vill anta utmaningen?

Den ensamma mamman...

Maken och dottern har åkt ner till makens hemstad. Och lämnat stackars mamman alldeles ensam hemma! Jag hade ju en tanke om att vara otroligt produktiv här hemma medan de var borta, jag skulle stryka dukar, sy gardiner, baka, laga storkok och slänga mig ut på joggingrundor (nåja, de åkte ju idag så jag har tid på mig). Istället inleder jag min gräsänkevecka med att jobba över, och sedan jag kom hem har jag sett på tv, inte lagat mat, ätit upp en fjärdedels brieost och suttit i telefon och diskuterat judiska högtider med min kompis som pluggar till lärare.

Ååååh. Vad jag känner mig dålig. Inte sjuk, dålig som människa. Dålig karaktär. Men jag kanske får ha det, lite lite, eftersom jag lade ner massor av tid på jobbet för att morgondagen skulle flyta på bättre och sedan faktiskt tog en frisk promenad på lite över en halvtimma åtminstone.

Har återupptäckt min fina rosa iPod, och med den all underbar musik som jag bara älskar att lyssna på: Säkert!, Hello Saferide, Lars Winnerbäck, Lasse Lindh med många många flera. En hel del blandat, många olika genres, det mesta från t.ex Petter till tysk industrisynth. Det ger mig en sådan energi när jag är ute och går, kan försvinna in i min musikvärld.

I helgen utökades dotterns skoförråd ytterligare. Trodde inte barn kunde bli så lyriska över nya skodon, men så fel jag hade. Hon sprang så glatt omkring i den nya byxdressen (Åhléns, Parvel, som jag dessvärre fick byta eftersom blixtlåset fastnade och trasade sönder tyget baktill) och de nya fina gummistövlarna, för ska man hänga vid havet en vecka måste man ju kunna plaska utan att bli kall och blöt om fötterna!




Till helgen ska mamman slå på stort och gå ut. Med tjejgänget. För första gången på tid och evighet, faktum är att att tjejgänget tillkom i kretsen efter maken, eller egentligen samtidigt som honom, i och med hans kollegas sambo. Jag har ju glömt bort hur man gör, hur man ska se ut och framförallt har jag nog förträngt hur jobbigt det är med krogmiljö. Men vad sjutton, en gång vart tredje år kan jag väl tåla lite trängsel, oljud och dyra drinkar..?

RSS 2.0