Nu biter det i kinderna!

Frost och minusgrader här i Riksten! Jag hittade igen en vinterjacka från en tidigare tjockisperiod som fungerar jättebra nu. Den användes mycket sporadiskt då, kändes inte alls så "citychic" som jag ville vara, men nu, långt från stan och behovet av att kunna hämta och lämna på förskolan i ur och skur väger tyngre så är den perfekt. Tack garderoben, nu slapp jag lägga ut pengar på en vinterjacka! :)

Selen är fortfarande en favorit, går snabbare att ta den än få ut vagnen ur bilen och den stora bonusen är att M somnar på två sekunder ungefär. Men vi får se hur länge ryggen orkar med, så länge hon är så liten måste hon sitta på framsidan och hennes 5+ kilon börjar göra sig påminda...

Och hälsan? Ett par liter tranbärsjuice och citronvatten löste mina problem, så nu känner jag mig som folk igen!

Visst är vi välmatchade färgmässigt, jag och lilla gosetrollet M i rött och svart/marinblått...




Det där med skrivarlusten

Jag får ibland sådan olust inför att skriva, går in i eget inre rum istället. Inte för att något negativt hänt utan bara för att det känns som en medial överdos. Så vi mår bra, allihopa!

Veckan i Jämtland var toppen, men gick alldeles för snabbt, funderar på att ta med mig ungarna upp nu under senhösten och stanna lite längre, hinna träffa lite kompisar och inte bara släkten.

Är nöjd med mig själv av den anledning att jag lyckades traska upp på Klevfjället 7 veckor efter snitt. Otroligt jobbigt upp bitvis men det kan ju ha att göra med min dåliga grundfysik... 

Här hemma i Riksten är det frost på marken och bilarna är isiga, dags för rejäl höstjacka för min del och fleeceoverall till lilla skrutt, och storskrutten kunde lyckligtvis ha såväl överdragsbyxor som höstjacka även i år.

Just nu (och sedan ett par dagar) är jag lite krasslig, väger mellan att tro det rör sig om mjölkstockningsfeber, urinvägsinfektion eller en släng av någon influensa. Feber som rör sig upp och ner hela tiden och allmän sjukdomskänsla i kroppen. Fast idag känns det aningen bättre. Tänker dock inte ta några risker, så vi heldagsparkerar i soffan, jag och M.

Här tänkte jag bjuda på några sköna fjällvyer, men eftersom jag tömt mobilen på bilder får ni hålla till godo med kaniner i Lida istället!




RSS 2.0