När det är kallt

Det är som att allt fryser till, allt utom de rinnande näsorna. Jag har haft lite pysselverkstad hemma, vi har lagt mycket pussel och spelat memory. Såg på Melodifestivalen (snälla snälla Sverige, låt inte Sean Banan gå vidare från andra chansen!) och tycker väl att de två bättre bidragen gick vidare till finalen.

Har haft fruktansvärd huvudvärk fredag och delar av söndagen, har mest bara glidit omkring i fleece och ylle, legat under en filt och spelat Wordfeud. Men man behöver sådana helger också, minus huvudvärken. Vi brukar ju ta oss iväg och handla men jag vill ogärna ge mig ut i onödan med bilen, det är för kallt och sedan är det dumt att utsätta sig för andra bilister i onödan, för det har varit riktigt slirigt på vägarna.

Hur har er helg varit?

(Nedan: två par kasserade jeans på väg att bli en kudde i lapptäcksteknik, LCHF-paj med broccoli, tomat och pepparsalami, bus & mys med världens goaste unge, som på frågan om vilken som är finast respektive snyggast i världen svarar mamma & pappa, kanske inte helt opartiskt!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0