Skype

Sedan ett par veckor tillbaka har Skype vägrat logga in mig från min dator, jag har en handfull standardlösenord men inget av dessa har fungerat och jag har inte kunnat återställa lösenordet heller eftersom Skype påstår att jag inte har någon mailadress. Jaha. Så jag satte mig precis och skulle registrera ett nytt konto, trots att Skype fungerar felfritt på telefonen. Ibland är det ju skönt bara att rensa i kontaktlistorna och göra sig okontaktbar för folk som bara stenhårt försöker nätragga. Men så hände det! Plötsligt loggas jag in, med standardlösenordet! Jag undrar nu bara varför det inte fungerade de första tjugo gångerna jag försökte...

Idag har vi inte gjort så mycket. Tvättat. Städat. Jag alltså. Seda har dottern effektivt skitat ner igen och dragit runt med min rena tvätt på golvet som täcktes av popcorn igår, och jag hann inte hindra henne innan jag städat ordentligt. Har försökt att få lilla fröken att sova i ungefär tre timmar, rätt hopplöst kände jag till sist, hon kommer antingen vara på sitt gruvligaste humör inom ungefär en timma eller däcka inom ungefär samma tidsrymd. Vi var ju trots allt uppe innan åtta imorse!

Dottern fick våfflor till middag, själv har jag inte klurat ut något men det kan hända att det blir något ägg med lite kräftröra (Kosterfiskarens, himlans himlans god). Om två timmar drar Mello igång och jag ska försöka göra lite fint tills dess så det är trevligare att mysa ner sig i soffan.

Imorgon blir det kanske lite socialiserande, en kompis till mig saknade sjuksällskap så vi ska väl försöka ta oss till andra södra sidan och umgås lite! Och en promenad vore inte helt fel, kanske kan slå två flugor i en smäll och tvinga ut E och bebisen på vagnpromenad...

När maken kommer hem, eller ja, till veckan, ska jag fixa gymkortet. Sedan väntar jag på ett par såna där löparbyxor i slimmad modell så att jag kan ut och kuta, budade hem ett par för en billig penning på Tradera. Och jag har ju faktiskt inte invigt mina snordyra löparskor utomhus, bara på löpbandet, de är fortfarande väldigt kostsamma per träningstillfälle.

Dags att sätta fart, vi ses framför Mello om två timmar då!

Kommentarer
Postat av: Janne

Fixa gymkortet? Hade du inte redan ett?

2012-02-25 @ 19:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0