Lugnt och skönt

Dottern är lite gnälligare än vanligt men hostar mindre, maken är inne på tredje dagen på kåvepenin och börjar bli sig själv igen. Skönt!

Idag kan vi fira två lyckade "pott-försök"! Ser fram emot en sommar då vi slutar med blöjor, dottern sov utan i natt men jag hade lagt i ett kisslakan, fast det kom inget, en maskin mindre att tvätta. Vi får väl börja så, och se till att hon får kissa på pottan på morgonen. 

Hur har ni andra rutinerade mammor & pappor fått era ungar blöjfria? Några bra knep? Dotterns bästis (som tyvärr flyttade härifrån med sin mamma till Värmland i veckan) på förskolan fick ett fint klistermärke varje gång hon gått på toan istället för att göra i blöjan. Tveksamt om dottern skulle nappa på det dock.

Sitter och suktar efter sommarstuga, så skönt det vore med egen gräsmatta dagar som denna. Men det får nog vänta ett år minst, så att vi fått ihop till en kontantinsats, vilket inte är någon jättesumma förvisso om man kan nöja sig med en kolonstuga på runt 30kvm tex. Drömma drömma drömma... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0