Vilken härlig dag!

Tillbringat hela dagen inne i stan, och överlevt trots att det var löningslördag! Tog pendeln in med dottern och mötte upp K & barnen, handlade lite nya utekläder till dottern: regnställ och gummistövlar. Sedan promenerade vi bort från Drottninggatan och hamnade på Jensens där vi lunchade. Efter lunchen fick ungarna springa av sig i solskenet i Spökparken (mellan Holländargatan och Drottninggatan, ovanför Rådmansgatans t-bana).

Plötsligt var klockan eftermiddag, vi spanade runt lite på olika affärer och de två yngsta gullungarna somnade i sina vagnar. Strax innan dottern däckade var vi inne på H&M, och tappade sin fina Cloo-mössa! Förlusten uppdagades precis innan vi skulle åka hem och jag fick gå igenom i minnet var jag sist sett dottern ha den på sig... Småsprang tillbaka till H&M och hade väl egentligen ingen förhoppning om att återse mössan två timmar efter försvinnandet men som tur var hoppades jag fel! Den låg kvar och dagen var räddad, dottern ÄLSKAR den där mössan!

Vi kom hem lite senare än beräknat, handlade lite smått och gott till middagen först, och nu sitter vi och tittar på film i väntan på maten.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0