Nyttan gjorde nytta

Hann både våttorka golv och ta några fönster under eftermiddagen igår. Och tittade på den där bilen, ångestframkallande med nya utgifter och dessutom skulle vi knappt få något alls för gamla bilen.

Fast nu skjuts allt det där på framtiden, för strax efter middagen visade det sig att det var dags för lite förlossning. Kanske påverkat av min städinsats? Fast än så länge ligger barnet i tryggt förvar i magen, vattnet har gått men det rör dig bara om lite småvärkar än, så jag passade på att läsa ut sista boken i trilogin om Victoria Bergman innan vi släckte lampan för natten.

En natt på Södertälje sjukhus bidde det och nu ser det ut som om vi blir hemskickade i väntan på lite mer action. Tills vi åker in igen ska jag se över innehållet i väskan, det är tex bra att ha extra byxor med sig, samt hårborste. Men det känns samtidigt skönt, komma hem till skruttis som fått bo hos grannarna över natten.

Känns hur som helst himla bra det här valet, personalen verkar inte överstressade och det är så mycket fräschare här än på SÖS. En bonus var bland annat att Mikael fick egen säng i rummet, så lite fick vi sova i natt, på SÖS hade han bara en hård fåtölj att sitta i en hel natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0