Ett genomgående tema

Det är ju det här med tröttheten. Först idag börjar jag faktiskt känna mig som folk igen, i söndags (efter båtresa, åksjuketabletter och ett par nätter av lite för lite sömn) var jag på gränsen till medvetslöshet, kände mig berusad. I måndags var jag så trött att jag hade svårt att tala i tydliga meningar under förmiddagen och höll mig vaken genom att trycka i mig mat och vatten (och lyckades ta mig iväg på middag, helt otroligt). Igår hade jag med mig dottern på jobbet och klev upp extra tidigt för att plocka ihop alla saker och tog ett tidigare tåg för att ha goda promenadmarginalet (alarmet ljöd kvart över fem), och efter jobbet mötte jag upp man och barn på makens sommar-picknick med jobbet, var inte alls så social som jag önskat men klarade verkligen inte av mingel.

Den här "baksmällan" av ett par dagars socialiserande får mig att verkligen uppskatta långhelgen. Inget flängande, enda planen för midsommar är att åka ner till Grödinge med fika och filt, som förra året. Nu är det 5-6 veckor kvar till beräknat nedsläpp och det är väl dags att börja ta det lite lugnt, sägs det... Blir två jobbveckor till, en tur till Varberg (för att lämna trollet hos farmor och farfar en vecka) och sedan är det semester. Vilken inleds med ännu en resa till Varberg, helst med tåg så jag slipper köra själv, för att hämta hem barnet igen.

Och efter det? Då ska jag ligga och vila med fötterna i högläge (de är oskönt svullna nu), göra mest ingenting, bara ladda upp inför förlossning och omställningen att bli tvåbarnsförälder.

Nedan följer lite blandade bilder från Gotland. Från lite olika ställen över norra delen av ön och Visby.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0