Regn, regn, regn

Det var väl inte direkt så att jag hade mungipor som pekade rakt uppåt när jag slog upp mina gröna imorse och konstaterade att det regnade... Men eftersom jag hade lekdejt med E och hennes son idag kunde dagen bara bli bättre! Jag hade tänkt gå till stationen men ville inte att ansiktet skulle rinna bort och bli genomblöt, så det fick bli buss, tåg och buss igen för att möta upp E vid Hornstull. Jag är verkligen inte ofta inne i stan och hänger, och Hornstull har jag inte varit vid på säkert ett år eller två, vilken skillnad! 

Synd att tiden går så snabbt och att jag hade hämtningen på förskolan att rätta mig efter, när man inte setts på två år finns en del att ta igen i pladder... Åkte hemåt igen vid tvåtiden och sällskapade med T hem från centrum, hon hade varit på öppnis och jag kom fram till Tullinge lagom tills dess att sångstunden var färdig. 

Det var skönt att komma hem, in i värmen och slippa fukten. Har röjt lite i köket och påbörjat kampen mot tvättberget. Ikväll står möte på agendan, hoppas barnen sköter sig så att det inte blir för jobbigt för Mikael (som gick och jobbade idag trots feber igår kväll) att vara hemma med dem själv.

Veckan blir rätt lugn, det enda som är inplanterat fram till helgen är träning på onsdag och spökvandring i Tumba med T. På lördag bär det av norrut, med skidor och vinterkläder! Vilken kontrast, här blommar blåsipporna och i Jämtland är det fortfarande vinter... Jag hoppas verkligen att vi kommer ut så mycket som jag hoppas, och att påskgodiset inte blir för frestande! Idag vägde jag in mig på en bra siffra, den bästa sedan Märta föddes och jag har bara 600 gram kvar till ett av mina delmål. Promenader och koll på maten har verkligen gjort susen senaste veckan, får väl försöka dra med mig mamma och pappa ut på promenader när vi är där uppe, så att jag även nästa vecka kommer upp i minst fem promenader!

Statistiken (i kilometer) ser bra ut så här långt i april...

Syns lite dåligt, men invigde idag ett par av jeansen Mikael kom hem med från Washington. Lite muffintop men klart godkänt, sedan skulle jag kanske behöva en mindre trasig telefon för att kunna ta en bättre bild på hur de/jag ser ut...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0