Det gick över

Allt det där ledsna gick över efter att hon fått sova ett par timmar hos mamma. Och äta mat, och på det välling. Och så kramas mycket. Till slut var faktiskt näsan mindre täppt också så att hon kunde ammas igen, det tackar jag för som nästan var på vippen att beställa hem en bröstpump från Apoteket med maken.

Ingrid gick till sängs utan napp, frivilligt! Hon har nämligen bestämt sig för att vara en mycket ädel storasyster och donera sina nappar till Märta. Imorgon ska vi koka nappar. Och allt eftersom får vi väl rensa ut de gamla Ingrid-napparna och ersätta med nya fräscha men just nu är jag bara så glad över att hon inte tjatar om den för egen del och är så pass osjälvisk att hon ger sina älskade nappar till lillasyster.

Annars har det inte hänt så mycket. Åt god middag efter förslag från maken, grönsaker i ugn (både rotselleri och morot innehåller ganska lite kolhydrater och är så goda ugnsbakade!), stekt lax och världens starkaste (men god!) aioli! Imorgon blir det nog en promenad på förmiddagen, åka till Tumba och köpa på mig lite bebispyjamaser, promenera mera, laga middag och sedan ett Svettis-pass i hallen. Kan bli en bra dag!

Ingrid fick den här fina koftan av farmor, men när den satt som bäst var det 30 grader varmt ute och inte riktigt yllekoftsväder... Vilken tur då att Märta föddes under sommaren och nu kan överta den från syrran, helt rätt säsong och storlek!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0