Mammas lilla solstråle!

Så glad man kan bli om man får sova ut ordentligt, fyra timmar i vagnen ute gör underverk. Under helgerna tappar vi alla rutiner, sover mest när tillfälle ges - om det ges! Vi har ju dessutom varit ute på vift hela helgen, på lördag först skojakt i Skärholmen (Mikael hittade ett par Rieker som han beskrev som att det var som att gå på moln) och sedan Mello i Hölö hos Mikaels gamla kompis med familj. Himla trevligt, och nog var det ganska rättvist att Sanna fick vinna (och ännu mer rättvist att Anton Ewald kom sist). Vi kom hem vid halv tolv och somnade båda två i soffan efter att ha lagt barnen. Lite sovmorgon fick vi faltiskt på söndagen, om än väldigt upphackad när barnen börjar tjoa vid sex, halv sju och sedan somnade om. Efter en sen frukost åkte vi till Sätra och gick på 13-årskalas, där bjöds det på både fika och middag, så när vi kom hem damp vi bara ner i soffan och stannade där! Så var den helgen över!

Nu har vi vardag igen, vilket innebär promenader, vara hemma och pyssla lite och idag även mammafika på förmiddagen (Märta sov sig genom det). Syndade med en semla, på hemgjorda vetebullar, så himla gott!

Strax är det dags att hämta hem den stora banditen, trotsungen... Det bråkas rätt mycket här hemma just nu, om precis allt. Storasyster verkar ha bestämt sig för att lillasysters behov kommer väldigt långt ner på hennes skala, hennes behov av att skrika och gapa är viktigare än att Märta får sova tex. Det är rätt frustrerande.

Utsövd och glad!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0